Om Fafla

Fafla Mikroværksted er et mal-selv keramikværksted i Køge. Vores slogan er: “Vi brænder for dig”. Selvom vi primært tilbyder maling på keramik, har vi også forskellige projekter med ler, så du selv kan lave din kop eller figur. Og i vores Mikromarked i værkstedet har vi også andre kreative projekter til at tage med hjem.

Værkstedet er startet i 2017 af Frida, der kommer fra Island. Det er som regel også Frida eller Rikke, du møder i værkstedet, sammen med nogle af vores mange hjælpere. Du kan møde os på siden om os. Vi er altid klar til at hjælpe dig til at få succes med dit projekt og til at give dig en hyggelig dag. Du kan også købe kaffe, te og sodavand i værkstedet. Og selvfølgelig vores berømte varme kakao med både flødeskum og skumfiduser! Men du må også gerne tage lidt forplejning med selv.

Frida igang med at gøre keramikken klar til den sidste glasering og brænding

Fafla (fabula) er egentlig et lille eventyr og sådan skal det også være at besøge Fafla Mikroværksted. Ordet Fafla (fabula) henter jo sin inspiration fra Island, hvor eventyret ligger og venter bag den nærmeste sten.