Dit event hos Fafla

Børnefødselsdag

Hos Fafla elsker vi  fødselsdage! Vi giver dig derfor gerne god tid, du kan medbringe din egen fødselsdagskage eller du kan få os til at stå for hele arrangementet.

På dagen har I ekstra tid til at male og spise kage, boller eller hvad I finder på. Vi pynter gerne op med flag, men vi regner også med, at I møder op, tager service med og holder festen sammen med os.

 

Fødselsdag med kaffe og kage

Fødselsdag med kaffe og kagetapas
Hos Fafla elsker vi fødselsdage og vi ved, at I har brug for tid til at snakke sammen, nyde kaffen og diskutere teknikkerne. Derfor har vi sat 3 timer af til jeres fødselsdagen, hvor vi tilbyder kaffe og kagetapas. 

Pris for arrangementet: kr. 300,00 pr. gæst.

Som udgangspunkt skal arrangementet bestilles 1 uge før afholdelse. Hvis du har andre ønsker, er du velkommen til at henvende dig. Så prøver vi at løse det.

Polterabend

Hos Fafla har vi de perfekte rammer til en hyggelig og intim polterabend, hvor der er tid til at snakke, grine og male sammen.

Polterabend kr. 300,00 pr. person:

Et stk. keramik pr. person vælges blandt udvalgte varer + en gave til brudeparret, der males i fællesskab.

Ved ankomst serveres bobler og kagetapas.

Vi hjælper i gang, viser forskellige teknikker og sørger for musik og god stemning.

Firmaevent

Et firmaevent hos Fafla kan fokusere på hygge i fællesskab omkring en fælles aktivitet og en kop kaffe sidst på dagen, eller det kan være en fælles opgave, hvor alle producerer en kop i firmaets farver til kaffestuen. Vi har mange ideer – ring eller skriv, så kan vi lave en aftale. 

I kan komme til os – eller vi kan komme til jer.