Åbningstider

Paint to go bestilles via mail – se mere under paint to go! Vi leverer til adresser i Køge Kommune og i en radius af ca. 10 km fra værkstedet – bestil før kl. 12.00 for levering sammen dag på frida@fafla.dk eller 21 39 91 08. Men skriv, hvis du har ønsker: frida@fafla.dk. Der kan også afhentes i værkstedet efter aftale.

Coronavirus !!
Hvor er jeg taknemmelig for at bo i et land hvor regeringen og samfundet tager situationen med coronavirussen alvorligt.

Her i Fafla Mikroværksted tager vi det også alvorligt. Vi afventer reageringens grønne lys til åbning

Vi har også valgt at aflyse alle aftale.  I mens er det muligt at hente færdigbrændt keramik og købe “Paint to go” projekter.  Åbningstider i værkstedet bliver begrænset og fleksible. For det meste kører vi og bringer. Men bor du længere væk eller vil du gerne have fat i din færdige keramik skriv en mail, sms, eller lignende, så finder vi ud af hvordan.

Retningslinjerne kan selvfølgelig ændre sig i takt med myndighedernes anbefalinger.

Vejledende åbningstider:I de normale tider uden Coronavirus

Mandag og Tirsdag lukket

Onsdag: 13.00-18.00
Torsdag: 13.00-18.00
Fredag: 13.00-18.00
Lørdag: 10.00-16.00
Søndage: Åbent for booking i tidsrummet 12.00 til 16.00

Parkering: den sikreste parkeringsmulighed i nærheden af Fafla er parkeringshuset ved stationen. Indkørsel til både P-hus og garage sker via lyssignal fra Ivar Huitfeldts vej. Parkering her koster kr. 8.00 i timen. Du kan se alle Køges parkeringsmuligheder hos Køge kommune .

Kontakt mig, hvis du har brug for at besøge Fafla Mikroværksted udenfor de almindelige åbningstider. Det kan jeg som regel også klare. Skriv til: frida@fafla.dk eller ring til 21 39 91 08. Du kan også finde mig på min Facebook-side.