Åbningstider

Ændrede åbningstider på grund af Corona: Frem til d. 06. maj er det ikke tilladt at male i værkstedet. Derfor lukker vi hverdage kl. 18.00, men har ellers åbent alle dage som vanligt for at hente og aflevere paint-to-go, så du kan male hjemme. Du kan også bestille på Fafla-mikromarked.dk – eller på mail til frida@fafla.dk. Vi har også fået et spændende udvalg af DIY crafts kits i Mikromarkedshjørnet, som også er værd at besøge. .

Normale åbningstider: Mandag til fredag er der åbent fra kl. 10.00-19.00 og lørdag og søndag fra kl. 10.00-16.00 (gælder typisk også på helligdage).

Parkering: Der er gratis parkering på Værftsvej ved Junckers. Herfra tager det 5-7 minutter til fods over broen ved stationen at komme til Fafla. Herudover er der betalingsparkering ved teaterbygningen i den sydlige ende af Strædet eller i parkeringshuset ved stationen. Indkørsel til P-hus sker via lyssignal fra Ivar Huitfeldts vej ved stationen. Parkering koster begge steder kr. 8.00 i timen. Første time i P-hus er gratis. Du kan se alle Køges parkeringsmuligheder hos Køge kommune .

Kontakt os, hvis du har brug for at besøge Fafla Mikroværksted med en større gruppe udenfor de almindelige åbningstider. Det kan vi som regel også klare. Skriv til: frida@fafla.dk eller ring til 5219 2342. Du kan også finde os på vores Facebook-side.