Pottery to go

Fafla Mikroværksted tilbyder pakker med keramik-projekter, der kan tages med hjem. Med paint-to-go kan du fx få en pakke med keramik, pensler, paletter og farver, præcis som du ville få, når du maler i værkstedet. Men du kan også lave din egen brænding, fx med vores sæt til “Perler i bål“, hvor du får både ler, dåse og andre materialer til at brænde i dåse i et bål i haven. Vi tilbyder også En plade ler til at tage med hjem. Med pladen følger en vejledning, så du kan lave din egen kop. Alle keramik-projekter finder du i vores online butik Fafla-mikromarked.dk.

Paint to go

Med paint-to-go får du en pakke, der kan males hjemme, hvorefter det glaseres og brændes i værkstedet som sædvanligt. Bestil før kl. 12.00 – så er det klar til afhentning i værkstedet dagen efter.

Sådan fungerer Paint to go:

  1. Vælg den eller de ting, du gerne vil male på Fafla Mikromarked.
  2. Vælg et udvalg af farver. Vi anbefaler 1 stor (bundfarve) og 3-4 små (se farverne på Fafla Mikromarked).
  3. Vi pakker med pensler og paletter (til låns – returneres sammen med keramikken. Ved manglende materialer opkræves som udgangspunkt et gebyr på kr. 50,00)
  4. Du afhenter i butikken (se åbningstider)
  5. Du kan finde hjælp og inspiration i vores Facebookgruppe og på hjemmesiden.
  6. Når du er færdig, leverer du tilbage til værkstedet i vores åbningstid – eller træffer nærmere aftale om, hvor og hvornår vi kan afhente.

En plade ler

En plade ler bestilles i Fafla Mikromarked og kan hentes i butikken dagen efter. Pladen er pakket og klar med skabelon og slikker. Når du er færdig med dit krus, din krukke, eller hvad du vælger, leverer du tilbage i butikken og vi sørger for at brænde. Herefter kan den glaseres – og brændes igen. Det er en skør proces, så vi kan desværre ikke garantere succes. Derfor betaler du i første omgang kun for leret og første brænding. Herefter kan du vælge, om du også vil glasere. Du vil kunne flere mere hjælp på vores teknik-side.

Perler i bål

Du findes hele pakken i Fafla-Mikromarked og kan læse mere om projektet på vores teknik-side.