Om os

Frida ejer og driver butikken til hverdag. Frida er uddannet billedkunstlærer fra Seminariet i formgivning og har fået undervisning både på pottemageruddannelsen og diverse kurser indenfor tegning, maling og formgivning. Frida er også uddannet multimediedesign.

Keramikken gøres klar til sidste gang glasur og brænding

Rikke er uddannet Tekstil – og Production designer fra Danmarks Designskole. Hun har arbejdet som designer i tekstil- og beklædningsbranchen i en længere årrække og har de sidste 8 år undervist i designfaget på ungdomsuddannelser og i grundskolen.

Der er altid hjælp at hente i værkstedet til teknikker og processer

Hanne er autodidakt, men med stor erfaring indenfor formgivning og dekoration af keramik, men er i det hele taget fuld af kreative ideer indenfor alle mulige materialer og teknikker.

Når der er stille i værkstedet, arbejder vi med nye teknikker og nye projekter

Annemarie finder du som regel i glasurrummet, hvor hun glaserer hundredevis af stykker keramik om måneden, så de kan komme i ovnen og igen blive parret med rette ejer.

Nanna er den, der har malet absolut flest forskellige genstande i værkstedet! Hun er værkstedets bedste kunde til dato, men også første ansatte.

En del af fornøjelsen ved et besøg i Fafla Mikroværksted er, at vi rydder op og vasker af, når du er gået

Birgitte er en af vores faste vikarer, der primært huserer i weekenden, men også dukker op på hverdagen, når det passer med studierne. Birgitte kender alle vores teknikker og de fleste processer i værkstedet.

Nadja er en anden af vores faste vikarer, der generelt bare spreder god stemning i værkstedet og kan hjælpe dig med stort set hvad som helst.

Karoline dækker vagter i weekenden og sidst på dagen, når skolen tillader. Karoline har styr på gæsterne i værkstedet og hjælper med at alting glider på de travle dag.

Katrine har god erfaring med teknikker og processer i værkstedet og passer Fafla, når hun ikke passer sin uddannelse.

Sille er en af vores unge, superdygtige medarbejdere, der kommer forbi, når skolen tillader det. Hun kender efterhånden også værkstedet ud og ind.

Amanda har efterhånden lang erfaring hos Fafla og kommer forbi når vi har travlt og hjælper til i værkstedet.

Marcella er her primært om lørdagen, hvor hun hjælper til med at få alt til at flyde og give vores gæster en god og hyggelig dag i værkstedet.

Luna er på vej videre i livet fra 3. g med sin kontrabas og en god portion kreative evner. Vi holder fast i hende, så længe vi kan.

Vi serverer gerne en kop kaffe, te, sodavand eller saft – eller byens bedste varme kakao med flødeskum og skumfiduser.

Malene er medejer og ferieafløser.