Om os

Frida ejer og driver butikken til hverdag. Frida er uddannet billedkunstlærer fra Seminariet i formgivning og har fået undervisning både på pottemageruddannelsen og diverse kurser indenfor tegning, maling og formgivning. Frida er også uddannet multimediedesign.

Keramikken gøres klar til sidste gang glasur og brænding

Rikke er uddannet Tekstil – og Production designer fra Danmarks Designskole. Hun har arbejdet som designer i tekstil- og beklædningsbranchen i en længere årrække og har de sidste 8 år undervist i designfaget på ungdomsuddannelser og i grundskolen.

Der er altid hjælp at hente i værkstedet til teknikker og processer

Hanne er autodidakt, men med stor erfaring indenfor formgivning og dekoration af keramik, men er i det hele taget fuld af kreative ideer indenfor alle mulige materialer og teknikker.

Når der er stille i værkstedet, arbejder vi med nye teknikker og nye projekter

Emma låner vi indtil hun skal videre som Socialrådgiver. Emma holder især styr på lageret for os allesammen og har godt styr på alle værkstedets processer og teknikker.

De færdige varer pakkes, inden du får dem med hjem – og vi pakker paint-to-go med farver og pensler

Luna er på vej videre i livet fra 3. g med sin kontrabas og en god portion kreative evner. Vi holder fast i hende, så længe vi kan.

Vi serverer gerne en kop kaffe, te, sodavand eller saft – eller byens bedste varme kakao med flødeskum og skumfiduser.

Nanna er den, der har malet absolut flest forskellige genstande i værkstedet! Hun er værkstedets bedste kunde til dato, men også første ansatte.

En del af fornøjelsen ved et besøg i Fafla Mikroværksted er, at vi rydder op og vasker af, når du er gået

Amanda kommer forbi når vi har travl og hjælper til i værkstedet.

Malene er medejer og ferieafløser.