Book et bord

Ændrede åbningstider på grund af Corona: Frem til d. 17. januar vil det være muligt at aflevere og hente keramik mellem kl. 13 og 15 – men kun efter aftale. Bestil på Fafla-mikromarked.dk – eller på mail til frida@fafla.dk. Andre tidspunkter kan aftales.

Det kan være en god ide at bestille en plads, hvis du er i god tid, men ellers kan du kikke ind og se, om der ikke skulle være en plads. Vi reserverer normalt op til 2 timer til dit besøg. Hvis I er en gruppe, kan vi også åbne for dig udenfor normal åbningstid. Skriv eller ring, så kan vi lave en aftale.

Du kan også skrive og reservere til særlige arrangementer, fx en firmaevent, hvor alle maler ud fra et tema, en polterabend, hvor alle maler på brudeparrets stel eller en børnefødselsdag, hvor alle får malet en lille figur.

Bestil i god tid – vi kan kun garantere, at vi ser din mail en gang i døgnet. Kontakt os på mail – frida@fafla.dk – benyt formularen herunder, eller ring på telefon 5219 2342.

Hvis I er en gruppe, kommer vi også gerne ud til dig med alle materialerne og hjælper til undervejs. Kontakt os, for at høre nærmere.

Book et bord
Kontaktoplysninger