Events og kurser

Hos Fafla er vi hele tiden i gang med at planlægge nye arrangementer. Følg med her på siden eller de sociale medier (Facebook og Instagram).

Kommende arrangementer

Juni 2021: Rose, rosé: workshop i værkstedet, hvor vi laver roser i keramik og nyder et glas kølig rosé (2 gange med 14 dages mellemrum, start uge 26) Der er nu åbent for tilmelding (klik og læs mere)

2. juli: Aftenåbent – maling med krystaller. Vi tilbyder igen en aften med vores fantastiske krystal-glasurer. Du er velkommen til bare at kikke ind, eller tilmelde dig her på siden (klik og læse mere).

Juli 2021: Design dit eget krus i ler. Sommeraktivitet for børn i 4.-7. klasse i samarbejde med Køge Kommune over 2 gange i juli, pris 50,00 kroner. Der er nu åbent for tilmelding (klik og læs mere).

Juli 2021: Design krukke eller kop på FÆL’STIVAL’en på Kulturtorvet d. 2. eller 8. juli fra kl. 13.00 – 17.00. Arrangement for de 13 til 21-årige i samarbejde med Køge Ungdomsskole. Læs mere om arrangementet her.

September-oktober 2021: Kursus i dekoration af keramik i samarbejde med FOF (4 tirsdage, formiddag). Nærmere følger i august måned.

Fødselsdag, polterabend eller firmaevent

Læs mere om Faflas løbende tilbud her – kontakt os gerne for andre ønsker eller for at høre mere:

Fafla har også særlige tilbud til skoler og institutioner, som kan ses under Skoletjeneste.

Har du en ide til et arrangement, der ville passe dig eller dine perfekt, er du velkommen til at lufte ideen – det kan sikkert også lade sig gøre 🙂