Kommende arrangementer

Baby, fod- og håndtryk
Få foreviget guldklumpens fod- og håndaftryk på keramik. Book en tid, hvor du er sikker på at få hjælp til processen. Vi har forhåndsreserveret onsdage formiddage til dig og dit barn frem til jul – men husk at booke på Fafla.dk.

Aftenhygge – BYOB (bring your own booze – vi har snack på bordet)
Tag en veninde/ven samt drikkevarer under armen og få klaret et par julegaver, mens der kobles af fra ræset i hyggelige omgivelser. Vi maler et par timer fra 19-21.30. Du betaler kun for det du maler. Book en plads på Fafla.dk til fredag d. 17. november.

Novembertilbud: adventsgaver til din bedste…
4 magneter, kr. 250,00 (spar 50,00), vi har fx pingviner, firben og cupcakes

November: Torsdag formiddag for pensionister fra kl. 10.00
Vi prøver noget nyt – og inviterer dig til noget nyt. Måske har du prøvet porcelænsmaling. Nu kan du prøve at male underglasur. Hver torsdag formiddag reserverer vi til pensionister med gratis kaffe og højt humør. Ring og book på 21 39 91 08 senest onsdag kl 14.00 – eller vores hjemmeside Fafla.dk. Du betaler kun, for det du maler, fx en kop til kr. 150,00.

Jul hos Fafla Mikroværksted
Julen starter for alvor hos Fafla Mikroværksted lørdag og søndag d. 2. og 3. december. Mal julepynt eller julegaver til hele familien – eller dig selv. Fx et stort pizzafad til far, kopper til mormor eller kugler med julesne til køkkenvinduet.

Torsdagstilbud
Torsdags-tilbud i december: Små stjerner, små hjerter og små juletræer til ophæng, 4 stk. Kr. 120,00 (normalpris 160,00). Åbent fra 13-18.00 – og her dufter af jul.